KARAMAN / MERKEZ - Anafartalar Ortaokulu

Anafartalar Ortaokulu

Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesi 990. Sokak No4 Merkez/Karaman
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, bölgede ve ülkede model okul olmaktır.
Misyon
Ülkemizin öğretmen yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak; yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
ŞEHİR İÇİ
Servis Bilgisi
OKULUMUZA ÖĞRENCİ TAŞIYAN 5, ÖZEL EĞİTİM SINIFIMIZA TAŞIMA KAPSAMINDA 2 SERVİS BULUNMAKTADIR
KARAMAN MERKEZ
İL MERKEZİNDE
Sportif Etkinlikler
FUTBOL, MASA TENİSİ VE SATRANÇ BRANŞLARINDA DERS DIŞI EGZERSİZ ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
2021 YILINDA İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ BAYRAM GERÇEK, 2022 YILINDA İNGİLİCE ÖĞRETMENİ YASEMİN KALÇIK VE TEKNOLOJİ TASARIM ÖĞRETMENİ SEMA POLAT´IN E-TWİNİNG PROJELERİ KABUL EDİLDİ. OKULUMUZ AVRUPA KALİTE ETİKETİ İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.